۱۳۸۹ دی ۱۹, یکشنبه

سی دی آموزش آشپزی و شیرینی پزی

سی دی آموزش آشپزی و شیرینی پزی
آشپزي عمل آماده‌كردن مواد غذائي براي مصرف است. اين اصطلاح معمولاً به معني محدودتري به كار مي‌رود، كه اِعمال گرما به غذا براي تغيير شيميايي طعم، بافت، ظاهر، و يا خواص غذايي آن است.

آشپزي عمل آماده‌كردن مواد غذایی راي مصرف است. اين اصطلاح معمولاً به معني محدودتري به كار مي‌رود، كه اِعمال گرما  به غذا براي تغيير شيميايي طعم بافت، ظاهر، و يا خواص غذايي آن است. وقتي انسان در هزاران سال پيش آتش را كشف كرد، آشپزي ويژگي فرهنگي بسيار رايجي شد. هر كشور براي خود نوع خاصي از آشپزي را دارد كه بسيار متنوع و گوناگون است. مثلاً كشورهاي آسياي ميانه غذاها و طرز پختشان شبيه هم است همين طور كشورهاي اروپايي و امريكايي. غذاها انواع گوناگون دارند..بعضي تندوبعضي خوشمزه هستندآشپزي ايراني، با قرن‌ها تجربه علمي و عملي، كامل‌ترين تركيبات غذايي را شامل مي‌شود. نگاهي گذرا به خورش‌ها و آش‌هاي ايراني اين نكته راتاييدمي كند كه ايرانيان با شناخت كامل ازموادغذاييوتركيب آنها با يكديگر براي غني شدن هر چه بيشتر غذاها به بالاترين بازده دست يافته بودند. تركيب غلات، حبوبات، سبزي‌ها و پروتئين حيواني در همه آش‌ها ديده مي‌شود. صبحانهاز جمله كامل‌ترين غذاها در فرهنگ ايراني بوده است كه اكنون جايگاه سابق خود را ندارد. عد سي و حليم كه تا همين اواخر صبحانه رايج مردم بسياري از مناطق ايران بود، تركيب مناسبي از غلات (گندم) و حبوبات (عدس) و همچنين گوشت سفيد(موجود در حليم كه معمولاً گوشت بوقلمون است) به اضافه مقاديري روغن (افزايش انرژي‌زايي) است. به دليل تقاضاي زياد براي اين صبحانه كامل، يكي از مشاغل عدسي‌فروشي بود كه اكنون تقريباً از بين رفته است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر